TOP Karóra Termékeink

Szűrés - okosóra és egyéb termékekre

Fogyasztó barát

Karóra webáruház hírek

2017.03.12 8:31

Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2017/03/03/van-ertelme-az-alvaskoveto-okosoranak-karkotonek/

Naptár

2021. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Okosórák

Okosóra, gyerek gps okosóra
Tovább

Az okosóra napjaink egyik legdivatosabb és legmenőbb okos találmánya annak ellenére, hogy a 80-as években már láthattuk Michael Knight kezén, aki autójával kommunikált vele - tehát maga az okosóra ötlete nem számít teljesen újnak. Bár az kérdéses, hogy önálló okosóraként, vagy a telefon Bluetooth kapcsolata segítségével kommunikáltak-e...

Amellett, hogy Bluetooth segítségével kommunikál okostelefonunkkal, legyen az iOS vagy Android alapú, a legfelkapottabb és népszerű okosórákba SIM kártyát téve okostelefonként intézhetjük hívásainkat. 

Az www.oraabc.hu webáruházban arra törekszünk, hogy folyamatosan bővítsük a kínálatunkban szereplő okosórák számát, legyen az kamerás okosóra, Wi-Fi-s okosóra, GPS alapú okosóra, magyar nyelvű okosóra, vagy a legújabb fejlesztéseknek megfelelő okosóra. 

Több vásárlónk érdeklődött iOS operációs rendszerrel kompatibilis okosóra iránt, így a korábban kínálatunkban szereplő Android okosórák mellett ezek számát is folyamatosan bővítjük.

Az elérhetőbb árú okosórák mellé, webshopunkban már elérhető több új, prémium kategóriás óra is, így mindenki talál számára stílusban és paraméterekben megfelelő eszközt. 

Gyerek okosóra kínálatunkat is folyamatosan bővítjük, így nem csak a legkisebbek örülhetnek, hanem a szüleik is, ugyanis ezek az okosórák legtöbbször GPS alapú helymeghatározással rendelkeznek, így folyamatosan figyelemmel tudják kísérni gyermekeiket.Válasszon Ön is egyet gyerek okosóra kínálatunkból!

Tovább