Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Ár
8 790 Ft - 63 990 Ft
Kijelző mérete
1 " - 3 "
Operációs rendszer
wifi
GPS
Bluetooth
Kompatibilitás
Termék státusza

TOP Karóra Termékeink

Szűrés - okosóra és egyéb termékekre

Karóra webáruház hírek

2017.03.12 8:31

Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2017/03/03/van-ertelme-az-alvaskoveto-okosoranak-karkotonek/

Naptár

2023. Június
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 

Férfi Okosórák

Férfi Okosóra
 

A férfi okosóra napjaink egyik legdivatosabb és legmenőbb okos találmánya annak ellenére, hogy a 80-as években már láthattuk Michael Knight kezén, aki autójával kommunikált vele - tehát maga az okosóra ötlete nem számít teljesen újnak. Bár az kérdéses, hogy önálló okosóraként, vagy a telefon Bluetooth kapcsolata segítségével kommunikáltak-e...

Amellett, hogy Bluetooth segítségével kommunikál okostelefonunkkal, legyen az iOS vagy Android alapú, a legfelkapottabb és népszerű okosórákba SIM kártyát téve okostelefonként intézhetjük hívásainkat. 

Az www.oraabc.hu webáruházban arra törekszünk, hogy folyamatosan bővítsük a kínálatunkban szereplő okosórák számát, legyen az kamerás okosóra, Wi-Fi-s okosóra, GPS alapú okosóra, magyar nyelvű okosóra, vagy a legújabb fejlesztéseknek megfelelő okosóra. 

Több vásárlónk érdeklődött iOS operációs rendszerrel kompatibilis okosóra iránt, így a korábban kínálatunkban szereplő Android okosórák mellett ezek számát is folyamatosan bővítjük.

Az elérhetőbb árú férfi okosórák mellé, webshopunkban már elérhető több új, prémium kategóriás óra is, így mindenki talál számára stílusban és paraméterekben megfelelő eszközt. 

Gyerek okosóra kínálatunkat is folyamatosan bővítjük, így nem csak a legkisebbek örülhetnek, hanem a szüleik is, ugyanis ezek az okosórák legtöbbször GPS alapú helymeghatározással rendelkeznek, így folyamatosan figyelemmel tudják kísérni gyermekeiket.Válasszon Ön is egyet gyerek okosóra kínálatunkból!

 

Az asztali számítógépekhez hasonlóan az okosórákat is sokféle vállalat gyártja, amelyek mindegyike arra törekszik, hogy a vevők listájára kerüljön, különféle funkciókkal, például megnövelt akkumulátor-élettartammal vagy jobb csatlakozási lehetőségekkel.

Lehetséges azonosítani a számítógépek és az okosórák kiterjesztésével a trendeket a gyártó régiói szerint. Például az észak-amerikai gyártmányú okosórák általában a számítási teljesítményt és a hozzáadott funkciókat hangsúlyozzák, míg az olyan országokban, mint Kína vagy Tajvan, gyártottak a költséghatékonyságot és az akkumulátor hosszú élettartamát.

Annak köszönhetően, hogy egyre több a gátlástalan magánszemély állítja, hogy Kínából kedvezményes minőségű termékeket gyárt, az Ázsiában gyártott termékek körül kialakult az „olcsó kínai leütés” megbélyegzése.

Míg a csalók még mindig léteznek, és áldozatul esnek azoknak, akik túlságosan jó üzletet akarnak elérni, igaz, Ázsia országaiban számos kiváló, legális modell és márka létezik, amelyek olcsó, rendkívül hatékony élményt kínálnak a felhasználóknak, amelyek könnyen felvehetik versenyt észak-amerikai társaikkal.

A becsületes modellek kiszűrése a hamis művészektől nehéz lehet, különösen az online vásárlás korában, amikor minden termék ugyanazon a tekintélyes megjelenésű platformon indul. Annak érdekében, hogy biztonságban maradhasson fogyasztóként és boldog legyen vásárlóként, összeállítottuk a 10 legjobb kínai okosóra sorát, amelyekre támaszkodva segítséget nyújthat a mindennapi életben anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy pénzt dobjon egy használhatatlan termék után. 

Ne feledje, hogy bár ezeket Kínában gyártják, sokukat belföldön más régiókban értékesítik. Előfordulhat, hogy okostelefonjának beszerzéséhez nem kell tengerentúli vagy határokon átnyúló megrendeléseket rendelnie. Mielőtt döntene a vásárlásról, ellenőrizze az árakat és hasonlítsa össze a szállítási lehetőségeket.