Új jelszó kérése
Szűrés
Termék fajta
TOP Karóra Termékeink
Fogyasztó barát

Tájékoztató a vásárló jogairól

 

Fizetési megoldás

Okosórák

Fő kategória >Okosórák

Okosóra, gyerek gps okosóraAz okosóra napjaink egyik legdivatosabb és legmenőbb okos találmánya annak ellenére, hogy a 80-as években már láthattuk Michael Knight kezén, aki autójával kommunikált vele - tehát maga az okosóra ötlete nem mondhatni, hogy újdonságnak számít. Bár az kérdéses, hogy önálló okosóra telefonként, vagy bluetooth kapcsolattal kommunikáltak-e..

Az mellett, hogy bluetooth segítségével kommunikàl okostelefonunkkak legyen az Ios vagy Android alapú, a legfelkapottabb okosórákba sim kártyát téve okostelefonként intézhetjük hívásainkat. 

Az oraabc.hu webáruházban arra törekszünk, hogy folyamatosan bővítsük a kínálatunkban szereplő okosórák számtát, legyen az kamerás okosóra, wifis okosóra, gps-es okosóra, magyar nyelvű okosóra, vagy a legújabb újításoknak megfelelőel gps okosóra. 

Több vàsárlónk érdeklődött Ios okosóra iránt, így a korábban kínálatunkban szereplő Android okosórák mellett ezek számát is folyamatosan bővítjük.

A többek számára is elérhetőbb árú órák között honlapunkra felkerült már néhany premium elegant okosóra is.

Gyerek okosóra kínálatunkat is folyamatosan bővítjük a legkissebbek öröme mellett a szülők végett, ugyanis ezen órák gps alapú működéssel folyamatosan figyelemmel kísérik gyermekeit. Válasszon Ön is egyet gyerek gps okosóra kínálatunkból!

Webáruház készítés