Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírek

2017.03.12 8:31

Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2017/03/03/van-ertelme-az-alvaskoveto-okosoranak-karkotonek/

Szűrés

TOP termékek

Naptár

2023. December
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Óra Blog

Lemfo Lem 15

2021.12.05 09:07
Lemfo Lem 15

LEMFO nagy sikere után a LEMFO LEM okosórák sorozatában most új frissítés jelenik meg ehhez az okosórához LEMFO LEM15 néven, amely elegáns dizájnt és magas specifikációkat kínál, és ez az első okosóra, amely MTK 6762 8-mal érkezik. CORES chip, 10.7 Android, és még dupla kamera is, ezen kívül 128GB tárhellyel és 4GB RAM-mal felszerelve, 4G LTE támogatás nagy akkumulátorral, és olcsón a kapnivalóhoz képest elmondható, hogy a LEMFO LEM 15 egy okostelefon a csuklóján. Anélkül, hogy további részletekre lenne szükségünk, merüljünk el ebben az áttekintésben.

lemfo-lem15-smartwatch-review

LEMFO LEM15 Jellemzők

 • MTK 6762 8 MAGOS Chip
 • OS 10.7 Android
 • 1,6 hüvelykes teljes, kerek IPS kijelző
 • 4 GB RAM + 128 GB ROM nagy tárhely
 • Kettős kamera 5MP+2MP
 • Személyre szabott óralapok
 • Kettős 900 mAh-s akkumulátor
 • 4G LTE globális sávok
lemfo-lem15-smartwatch-review
LEMFO LEM15 1,6 hüvelykes, nagy képernyős 4G+128G telefonóra Dupla kamerás GPS+GLONASS állapotfigyelő többtárcsás 900mAh IP67 Vízálló Android 10.7 4G Smart Watch
LEMFO LEM15 Smart Watch 4G Android 10.7 Helio P22 Chip 4G 128GB LTE 4G SIM 900mAh Power Bank 2021 kettős kamera férfiaknak|okosórák| - AliExpress

Tervezési és kivitelezési minőség:

Sok Androiddal működő okosóra zavar a nagy mérete és súlya miatt, bár ez logikus a hozzá tartozó hardverhez képest, de a LEMFO LEM15 nem azért volt, mert közepes méretű, nem várt súlya nem haladja meg a 75 grammot, és pl. A LEMFO a szokásos stílusos okosórával ajándékoz meg minket, amely gyönyörű és sportolásra vagy rendezvényekre is alkalmas, kör alakú, 1,6 hüvelykes képernyővel, valamint erős, fekete kerámiából és műanyagból készült házzal, kiváló gyártási minőséggel, így nem lesz könnyű megkarcolni.

lemfo-lem15-smartwatch-review

A fő kamera felül, a jobb oldalon pedig két bekapcsoló/vissza gomb található, a második kamera középen a két gomb között. a másik oldalon pedig egy Nano-SIM foglalat található.

Az óra szélén hangszóró és mikrofon kapott helyet, aminek a hangminősége nem a legjobb, de okosórának megfelelő. Hátul a szokásos töltőtüskék és egy pulzusmérő található.

lemfo-lem15-smartwatch-review

A szíjhoz képest szilikonból készült, ami könnyűvé és kényelmessé teszi a csuklóján a hosszú távú használatra. Bármilyen 22 mm-es pántot használhatsz, mert levehető, de csak fekete színben kapható, és külön-külön vásárolhatsz másikat különböző színekben, vagy fém vagy bőr kivitelben.

lemfo-lem15-smartwatch-review

Vízálló:

IP67 vízálló a LEMFO LEM15 okosórában, ami azt jelenti, hogy kézmosás közben vagy esős napokon is viselheti, bár az óra úszásra nem engedélyezett, de tevékenység közben jól használható, ezért nem javaslom az úszást vagy a melegnek való kitételt. vízben vagy sós vízben, vagy nyomja meg a gombokat a víz alatt, hogy elkerülje a hosszú vagy rövid távú károsodást. Az órát célszerű megszárítani, miután vízbe merítette, és használat előtt, hogy a lehető leghosszabb ideig magánál maradjon.

Kijelző képernyő:

A LEMFO LEM15 képernyőjét kiválónak találtam, nagy színkontraszttal még napsütésben is, és ez az, amit a legtöbb IPS képernyőn találunk. Kör alakú, mérete 1,6 hüvelyk, a képernyő és a test aránya 85%, felbontása 400 * 400 pixel, pixelsűrűsége 354 pixel hüvelykenként, és ez teszi a kontrasztot és a fényerőt. jó kültéren vagy bármilyen körülmények között, és jó tapintású.

lemfo-lem15-smartwatch-review

Az androidos okosórákhoz a lehető legnagyobb képernyő kell, de ha túl nagy, akkor megküzdhet a kezedben, és ezt szeretem a LEMFO LEM15-ben, minden kiegyensúlyozott. Mindezek mellett az óra nem támogatja a mindig bekapcsolt képernyőt, de támogatja az ébresztés funkciót, csak a beállításokból kell aktiválni, ha nincs aktiválva, hogy bármikor automatikusan bekapcsolhassa a képernyőt. felemeli a csuklóját.

LEMFO LEM15 Teljesítmény:

A LEMFO LEM15 általánosságban magas és egyenletes teljesítményt nyújt anélkül, hogy az alkalmazások megnyitásának vagy az okosóra böngészésének sebessége okozna problémákat, köszönhetően az erőteljes Mediatek Helio P22 (MT6762) nyolcmagos chipnek, amely akár 1,8 GHz-en működik 16 nm-es gyártási folyamattal. Cortex-A53 architektúrán alapul. Ha azt mondtad, hogy a processzor régi, természetesen az, de itt egy okosóráról beszélünk, és nagyon jó teljesítményt nyújt játékokban és alkalmazásokban, és vannak okostelefonok, amelyek még mindig ezt a processzort használják, amelyek közül a leghíresebb az Elephone E10 Pro, a Samsung Galaxy A10s, az Oppo A1k. Tehát ez a CPU alkalmas multitaskingra és olyan alkalmazások futtatására, amelyeknek erős processzorra van szükségük, és ez a 4 GB DDR3 RAM segítségével történik, ami bőven elég egy középkategóriás okostelefonhoz, nem beszélve az okosóráról.

lemfo-lem15-smartwatch-review

Ha arra kíváncsi, hogy tud-e játszani? Persze lehet és hidd el még a PUBG-t és a COD-ot is, de a minimális beállítások, plusz az autós játékélmény remek volt, bár a legnagyobb akadályt a kis képernyő jelenti, és vannak olyan játékok és alkalmazások, amelyek nem biztos, hogy működnek, mert nem ilyen készülékkel felszerelve.

Ami a tárhelyet illeti, 128 GB van. Igen, ez egy nagyon nagy hely, ahonnan letölthetsz alkalmazásokat, zenéket, filmeket vagy bármit, amit akarsz. Csak meg kell győződnie arról, hogy kompatibilis az óra által támogatott formátumokkal az alábbi specifikációs táblázatból.

lemfo-lem15-smartwatch-review

Ezenkívül a Bluetooth 5 technológia támogatja a Bluetooth-hívásokat, és alacsony energiafogyasztást és stabilabb kapcsolatot tesz lehetővé. Ez a verzió kompatibilis az Android 6.0 és újabb, illetve az iOS 11.0 és újabb verziókkal, így a kapcsolat a Wiiwatch 2 alkalmazáson keresztül történik.

Írás a képernyőre:

Bár a képernyőn történő gépelés kissé bonyolult lehet, mert a betűk nagyon kicsik, és előfordulhat, hogy többször is be kell gépelni ugyanazt a betűt. Tehát a képernyő méretéből adódóan vannak korlátok, de meg lehet szokni.

Videókat nézni:

Ezen az okosórán videotartalmakat nézhetsz a YouTube-on, a Netflixen vagy bármilyen kívánt platformon, de ne számíts teljes élményre, mert a kis képernyő és még a felbontás sem teszi lehetővé, nem beszélve arról, hogy a legtöbb alkalmazás nem igazán kerek képernyőkre tervezték. Lehetősége van azonban minden normál négyzeten elfordítani a képernyőt, és ezt az alábbiakban ismertetjük

A LEMFO LEM15 használata:

A LEMFO LEM15 Smartwatch nagyon könnyen használható platformon fut, az érintőképernyős navigáció pedig érzékeny.

 • A főképernyő tetejéről csúsztatva két gyorsbeállítási menüt kapunk, amelyek közötti váltáshoz nem kell mást tenni, mint jobbról húzni. Az első az időt, az adatokat, a Bluetooth-t és az akkumulátor töltöttségi szintjét mutatja. a második olyan gyorsbeállítások, mint a fényerő, az adatok, a Bluetooth, a Wi-Fi, a repülési mód, a Ne zavarjanak, a GPS.
 • Ha jobbról csúsztat, ott lesz az összes LEM15 alkalmazás főmenüje, és csúsztassa újra jobbról a sportolási módok eléréséhez.
 • Ha balról csúsztat, csak az értesítő üzenetek jelennek meg.
 • És ahogy mondtam, hogy a képernyőt normál négyzet alakúra váltsa, csak annyit kell tennie, hogy nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot 2-3 másodpercig, hogy az órát négyzet alakúra váltsa.

Szoftver:

A LEMFO A LEM15 egy új okosóra, amely Android 10.7 operációs rendszeren fut, és LEM15-re lett optimalizálva, és nagyon könnyen navigálható és gördülékeny felülettel rendelkezik, Ul ikonok hozzáadásával különféle interaktív speciális effektusokhoz, és olyan menüfelülettel, mint az Android Wear.

A rendszer lehetővé teszi szinte bármilyen alkalmazás és játék telepítését a Google Play Áruházból, bár egyes alkalmazások és játékok nem támogatják a kör alakú képernyőt. Mint korábban említettük, van megoldás erre a problémára. A LEMFO LEM15 több mint elegendő specifikációval rendelkezik egy okosórához, így valószínűleg nem fog problémát találni az alkalmazások teljesítményével és zavartalan működésével kapcsolatban.

lemfo-lem15-smartwatch-review

Az összes közösségimédia-alkalmazás teljesen működőképes volt, mint például a Facebook, az Instagram, a Twitter és különösen a WhatsApp, mert van SIM-kártya a hívások indításához, és nem találtam semmi akadályt, kivéve a billentyűzetet, amihez eltarthat egy ideig, amíg megszokja, ha a LEM15 az első ilyen típusú okosóra, amelyet vásárol.

Wiiwatch 2  alkalmazás LEMFO LEM15-höz:

A LEMFO LEM15 kompatibilis a  Wiiwatch 2 alkalmazással  Androidra és iOS-re, így a szinkronizálás révén hatékonyabban állíthatja be és használhatja karóráját. Kihasználhat bizonyos funkciókat, statisztikákat és funkciókat anélkül, hogy bármilyen további felszerelésre lenne szüksége, például megtett lépések, óráknyi alvás, pulzusmérés, mindez úgy történik, hogy az óra adatait automatikusan integrálja a kezdőképernyőre. nézze meg napi vagy havi rendszerességgel. Ezenkívül határozzon meg edzéscélokat, és ösztönözze magát arra, hogy minden nap végezzen testmozgást egy egyszerű és könnyen érthető kezelőfelületen, amelyen olyan szakaszok találhatók, mint a lépések, a távolság, az értesítések, a riasztás stb.

Beállíthat ébresztést, megváltoztathatja az óralapokat, vagy napi lépésszámot állíthat be, és módosíthatja profilbeállításait. Ne feledje, hogy ez nem orvosi berendezés, ezért ne hagyatkozzon teljesen az okosóra adataira.

A LEMFO LEM15 párosítása okostelefonnal:

A LEM15 Smartwatch egyszerűen csatlakoztatható telefonjához. A Wiiwatch 2  alkalmazás  telepítése  és beállítása után nem kell mást tennie, mint bejelentkezni, és a telefon másodpercek alatt megkeresi és megtalálja az órát, ezt pedig úgy kell megtennie, hogy az alkalmazás Bluetooth-ján keresztül keresi a Bluetooth-ot és az órát, és nem Bluetooth-on keresztül a telefonban. Ha ez megtörténik, közvetlenül és minden komplikáció nélkül csatlakozik.

LEMFO LEM15 óralapok:

A LEM15 Smartwatch számos különböző előre telepített óralappal rendelkezik, és egyszerűen válthat közöttük a kezdőképernyőn lévő hosszan megnyomva, vagy a Wiiwatch 2 alkalmazáson keresztül, további számlapokért, testreszabási lehetőségekkel számos színhez, retro, analóg, 3D és digitális arclapok állnak rendelkezésre, vagy akár saját fényképeit is használhatja óralap-háttérként vagy bármilyen háttérképként.

Hívások kezdeményezése LEM15-ön:

Természetesen közvetlenül az óráról is lehet telefonálni. Van mikrofonunk és hangszórónk. Ne feledje, hogy ha ezt az órát az okostelefonjához csatlakoztatva használja, nem fog tudni telefonálni vele a telefonon keresztül. De ha van benne SIM-kártya, ugyanúgy telefonálhat, mint egy hagyományos telefonról.

Értesítések:

A nano SIM támogatással önálló hívást folytathat, üzeneteket is küldhet és fogadhat közvetlenül az okosóráról. Készítsen videohívást és az elülső kamerát.

Egészség és Fitnesz:

A LEMFO LEM15 9 sportmóddal rendelkezik, amelyek a szívérzékelőket, a véroxigént és a Bluetooth-kapcsolatot kezelik. A 9 sportág között szerepelt: szabadtéri futás, szabadtéri séta, teremfutás, szabadtéri kerékpározás, kosárlabda, foci, asztalitenisz, tollaslabda és kötélugrás.

A sportolási funkciókon kívül a beépített GPS funkciónak köszönhetően nyomon követheti tartózkodási helyét és megtekintheti edzési útvonalát. A pulzusszám valós idejű nyomon követése mellett annak ellenőrzésére, hogy normálisan ver-e vagy sem, alvásfigyelés a teljes könnyű alvás, a mély alvás és az ébrenléti idő mérésére, hogy elemzést nyújtson az alvási szokásairól. Vérnyomás és a vér oxigénszintjének valós idejű mérése a szív- és érrendszer azon képességének javítása érdekében, hogy megakadályozza a vér alacsony oxigénszintjét, amely kellemetlen érzést okoz a személy testében.

Bár van egy jó érzékelője, amely pontosabb, mint más okosórák, ez nem jelenti azt, hogy az okosóra által szolgáltatott mérések nem teljesen pontosak, a legtöbbjük nagyon megbízhatatlan, mivel nem orvosi műszer, de teljes mértékben tisztában van egészségével és fizikai teljesítőképességével.

Hálózat és csatlakozás:

A LEMFO LEM15 egyik legfontosabb tulajdonsága a 4G LTE hálózatokhoz való csatlakozás lehetősége, így a SIM kártya behelyezhetősége önállóan működik és ez lehetővé teszi, hogy sok mindent elvégezhess anélkül, hogy szükség lenne a telefonra, és mindenhol elérheted az internetet.

Ezen kívül kétsávos, 2,4 GHz-5 GHz-es Wi-Fi-vel és Bluetooth 5.0-val rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy csatlakoztathat néhány Bluetooth fejhallgatót, majd fejhallgatóval hallgathat zenét vagy telefonálhat.

lemfo-lem15-smartwatch-review

Ha ezt az órát SIM-kártyával használja, akkor telefonja nélkül is kezdeményezhet hívásokat és küldhet/fogadhat SMS-t, mivel a legtöbb frekvenciával kompatibilis, a LEM15-öt úgy használhatja, mint bármely normál okostelefont. És ha értesítést kap, válaszolhat arra. Ha azonban ezt az órát okostelefonjához csatlakoztatva használja, látni fogja az értesítést, de nem fog tudni válaszolni. A LEMFO LEM15 telefont kell használnia ahhoz, hogy válaszolni tudjon az értesítésekre.

Mi a különbség a SIM kártya behelyezése vagy behelyezése között?

SIM-kártya nélkül nem lehet telefonálni, de WIFI csatlakozás után böngészhetünk az interneten és használhatunk alkalmazásokat. A SIM-kártya behelyezése után telefonálhat az óráról.

Kettős kamera a LEMFO LEM15-ben:

A kamera nélkülözhetetlen dolog egy ilyen okosórában, mert közelebb van az okostelefonhoz, így a LEMFO LEM15 egy dupla kamerát ad, amellyel mindkét kamerával videózhatsz, fotózhatsz vagy videohívást készíthetsz, és a képek jobb fényben készülnek. körülmények.

lemfo-lem15-smartwatch-review

Az előlapi kamera 2 MP-es, autofókuszos, ami kiváló minőségű fényképeket ad, és olyan valóságot, amit nem találtam rossznak egy okosórához a csuklóján, és elfogadható minőségben és gyors arcfeloldással bonyolíthatsz videohívásokat.

Oldalán található a fő 5MP a jó minőségű fotók készítéséhez, és mivel oldalt van, remek képeket készíthet éles szögek fotózásához, ami normál fényképezőgéppel nem készíthető.

LEMFO LEM15 akkumulátor és töltés:

A LEMFO LEM15 akkumulátorának kapacitása 900 mAh, igen, nagy, ráadásul kapsz még egy vezeték nélküli power bankot további 900 mAh kapacitással, az akku elfogadható marad és bírja, mivel ad 1-3 napok max. Így végre egy egész napot és még többet tölthet egy töltéssel, ez normálisnak tűnhet, de hidd el, ilyen specifikációkkal nehéz ilyen eredményt elérni.

Mindez azonban az óra használatától függ, mivel tudjuk, hogy a Wi-Fi hálózatok, a GPS és a magasan futó alkalmazások több energiát fogyasztanak. A töltési időről a 0-tól 100%-ig terjedő töltés általában legfeljebb 3 órát vesz igénybe mágneses töltés esetén.

lemfo-lem15-smartwatch-review

A csomag tartalma

 • LEMFO LEM15 okosóra
 • Power Bank (opcionális)
 • Csavarhúzó
 • Mágneses töltőkábel
 • USB-kábel (opcionális)
 • Használati utasítás
 • Gyors használati útmutató
lemfo-lem15-smartwatch-review

LEMFO LEM15 Műszaki adatok

processzor MT6762 8 mag
memória DDR3 4 GB, EMMC: 128 GB
SIM kártya Független készenlét, kéz nélküli hívás, Nano SIM
Hálózat    GSM: 850/ 900/ 1800/ 1900WCDMA: B1/ B2/ B5CTD-SCDMA: B34/ B39
LTE-FDD: B1/ B2/ B3/ B5/ B7/ B12/ B20LTE-TDD: B38/ B39/ B41/ B40/0Mz )
Érintőkijelző 1,6 hüvelykes  HD kerek érintőképernyő
Felbontás 400*400 pixel   
Kamera 2 millió HD pixel (elülső kamera) 5 millió HD pixel (oldalsó kamera)
Bluetooth Igen
WIFI Igen
GPS Igen
HR monitor Igen
 Lépésszámláló Igen
Adatfelület POGO PIN
Akkumulátor-kapacitás 900 mAh / Power Bank 900 mAh
OS Android 10.7
Menü Telefon, Névjegyek, SMS, Beállítások, Tárcsázási piac, Asztali beállítások, Böngésző, Kamera, Galéria, Naptár, Pulzusszám, Ébresztőóra, Zene, Fájlkezelő, Időjárás, Optimalizálás, APP Shop, Fitness stb.
Beállítások Hang, Kijelző, Alkalmazáslista Stílus, Csatlakozás, Gesztus, Energiatakarékos mód, Nyelv és bevitel, Dátum és idő, Berendezés visszaállítása, Alkalmazás eltávolítása, Továbbiak, Az óra névjegye
Egészség Pulzusmérő, Lépésszámláló     
Időjárás Helyi időjárás SIM-kártya hálózattal
Csatlakozás Bluetooth v5.0, Wi-Fi, Wi-Fi hotspot, repülőgép üzemmód, GPS, mobilhálózat
App Wiiwatch 2
Mobil asszisztens A Remote Capture, a Music Control és a Find my device csak az APP-hoz való csatlakoztatás után használhatók.
Gesztus A képernyő emelése, lépésszámláló szolgáltatás
 Nyelv Indonéz, német, angol, spanyol, francia, olasz, lengyel, portugál (Brazília), portugál, vietnami, török, orosz, héber, arab, perzsa, hindi, bangladesi, thai, burmai, koreai, kínai (egyszerűsített), kínai ( Hagyományos), japán
OTA frissítés Igen
Óralap Az órán meglévő óralapok kivételével többet is letölthet a szerverről (hálózati csatlakozáskor)
Android felhasználók Az eredeti 6.0 vagy újabb verzió támogatása (Set-About-ellenőrizd az Android verziót)
IOS felhasználók A 11.0 vagy újabb verzió támogatása (Általános beállítás - Névjegy, hogy ellenőrizze, ha a verzió 11.0-nál alacsonyabb, frissítsen 11.0-ra vagy újabbra).
Súly ÉNy: Körülbelül 73,5 g GW: Körülbelül 277 g
Méret Átmérő: kb 50,7mm  
Vastagság: kb 16mm
Szíj: kb 22mm – 272mm
Szíj beállítási tartomány: kb 173-252mm