Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírek

2017.03.12 8:31

Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2017/03/03/van-ertelme-az-alvaskoveto-okosoranak-karkotonek/

Szűrés

TOP termékek

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
Óra Blog

LEMFO LT05 az igazán nőies okosóra már nem csak álom!

2020.12.29 19:50
LEMFO LT05 az igazán nőies okosóra már nem csak álom!

A Melanda által gyártott órák piacvezetők a megfizethető luxus érzést kölcsönző eszközök között, nem véletlenül. Akár a női, aká a férfi okosórákat nézzük, a Melanda mindkét célcsoport sikerrel célozza meg, hiszen okosóráik nemcsak nagy tudással bírnak, de divatos kiegészítők is egyben.

Az Melanda női okosóra is ezt a tábort erősíti. Egyedülálló megjelenése már az első pillanatban vonzza a tekinteteket és miután belülről is megismertük, többé nem is váltanánk. Igazán ragyogó és nőies megjelenést kölcsönöz minden hölgy kezén, legyen szó a mindennapokról, vagy egy fontos vacsoráról.

1,3 hüvelykes képernyője pont ideális méretű, minden tökéletesen kivehető rajta, de nem tolakodóan nagy. Arany és ezüst színben elérhető, fém szíjjal, így a bőrtónusunknak megfelelő színt választhatjuk belőle!

Android és iOS operációs rendszerekkel kompatibilis női okosóra, előbbi 4.4, utóbbi 8.0, vagy ezek frissebb verzióival tud zökketőmentesen működni.

Igazi társ lehet a mindennapok során, hiszen okostelefonjával való szinkronizálás után valós időben jelzi az üzeneteket és SMS-eket, így többé nem marad le semmilyen fontos értesítésről! Nem kell, hogy telefonja magánál legyen, elég, ha a két eszköz Bluetooth-on keresztül ösze van kapcsolva, ez sokkal kényelmesebb használatot biztosít! Sőt, a bejövő hívásokat is jelzi, így nem is kell folyamatosan magánál tartania telefonját, a fontos dolgokról órája tájékoztatja.

A beépített többféle sportmód lehetőséget arra, hogy szabadjára engedjük a bennünk élő sportolót! Válasszuk a futást, a kosárlabdázást, vagy akár a kerékpározást és indulhat is az edzés! Ez a sportos női okosóra rögzíti tevékenységét, hogy nyomon tudja követni fejlődését és megtarthassa motivációját. Szintén az egészséghez kapcsolódik a beépített pulzusmérő és vérnyomásmérő funkciók. Valós idejű méréseikkel állandóan nyomon követheti egészségi állapotát, a nap bármely időpontjában.Szintén fontos és igen hasznos funkció a mozgás emlékeztető. Jelenleg, amikor az emberek óriási hányada otthonról dolgozik, hajlamosak vagyunk elfeledkezni, mennyire fontos is a mozgás.
Bár összességében édes kevés, de a munkahelyen legalább pár percre felkelünk, ha kimegyünk a mosdóba, vagy a konyhába, vagy szinte bárhova, de még így is nagy eséllyel nagyobb távolságot fogunk megtenni, mint otthon. Nem is hinnénk, hogy mennyire fontos időnként átmozgatni magunkat és nem utolsó sorban felpezsdíteni a vérkeringésünket. Ezzel megelőzhetjük a későbbi hát- és gerincproblémákat és friss véhez juttathatjuk az agyunkat, így kevésbé leszünk álmosak is.


Alváselemzés funkciója elemzi alvásunk mennyiségét és minőségét, elősegítve ezzel azt, hogy életünk ezen szakaszát is jobban megismerjük és javíthassunk rajta. Könnyebb beállítani egy napi rutint, így szervezetünket lényegében be tudjuk programozni, hogy kiegyensúlyozottabbak lehessünk.

Amennyiben szinkronizálta okostelefonjával, ez az olcsó, pénztárcabarát női okosóra a helyi időjárást is kijelzi, így folyamatosan tájékozott lehet az aktuális viszonyokkal kapcsolatban.

A Melanda női okosórát teljes érintőképernyővel ITT tudja megvásárolni.