Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírek

2017.03.12 8:31

Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2017/03/03/van-ertelme-az-alvaskoveto-okosoranak-karkotonek/

Szűrés

TOP termékek

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
Óra Blog

LEMFO LW07- a legújabb divatos női okosóra

2020.12.11 18:02
LEMFO LW07- a legújabb divatos női okosóra

Vizsgáljuk meg a LEMFO legújabb divatos női okosóráját kicsit közelebbről!

Nemrég jelent meg a Lemfo egyik legújabb, kifejezetten nőknek szánt okosórája, az LW07. Egy igazán nőies külsőt álmodtak meg neki, amit a szíjba épített csiszolt kövek még inkább kiemelnek. Két színben elérhető jelenleg, ezüst és arany, így bőrtónus és egyéni preferenicák szerint lehet kiválasztani a hozzánk leginkább illőt.
Az 1,09 hüvelykes képernyő kényelmes nagyságú, de pont elég egy hölgynek. 240*240 pixeles kijelzője edzett üveg, ami igazán tartós és elegáns egyben.

A külsőhöz tartozik még a személyreszabható háttérkép is, amit az alkalmazás segítségével módosíthatunk és állíthatunk be számunkra szimpatikus képet.


Főbb funkciói közé tartozik a pulzusmérő, aminek segítségével egész nap nyomonkövetheti szívritmusát. Az eszköz szinkronizálja az adatokat telefonjával, így egy igazán átfogó képet kaphat egészségi állapotáról.
Vérnyomásmérő is beépítésre került ebbe az elegáns női okosórába.

Ahhoz, hogy eltökélt legyen céljai és életmódja mellett, a kalóriaszámláló használatát is javasoljuk, hiszen így mindig előre kiszámolhatja étkezéseinek kalóriatartalmát és megtervezheti napjait. 
A megtett távolságot is méri egy funkció, amivel a lépésszámláló került kiegészítésre.
Az IP67 vízálló besorolás a mindennapi életben igen hasznos, nem kell félnie a kézmosás során fröccsenő víztől, vagy esőtől sem. A különböző vízálló besorolásokról ITT olvashat bővebben.

A többféle sportmód közül könnyű megtalálni a számunkra megfelelőt: ellipszis tréner, kosárlabda, jóga, biciklizés, futás, sétálás, túrázás- maradjon formában!

Egy kiadós edzés után jólesik az alvás: hagyja, hogy okosórája kielemezze alvását, így javíthatja annak minőségét és megkönnyítheti életét! Az alváselemző funkció pihenés közben is figyeli egészségi állapotát.
Telefonjával szinkronizálva az óra megjeleníti az értesítéseket és hívásokat is, amiket el is utasíthat.
Összességében a LEMFO LW07 egy nagyon jó ár-értékű női okosóra, érdemes megajándékozni magunkat, vagy akár a párunkat.

A LEMFO LW07 női okosórát ITT tudja megvásárolni.