Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírek

2017.03.12 8:31

Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2017/03/03/van-ertelme-az-alvaskoveto-okosoranak-karkotonek/

Szűrés

TOP termékek

Naptár

2024. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Óra Blog

Melanda P8 SE olcsó női okosóra vélemény

2020.12.11 16:33
Melanda P8 SE olcsó női okosóra vélemény

Egy divatos női okosóra olcsón, ami okos belsőt takar!

A Melanda P8 SE új női okosóra igen nagy népszerűségnek örvend, nem véletlenül. Kialakításban első ránézésre az Apple Watch-ra hajaz, ami nem véletlen, hiszen ehhez a formához köti a legtöbb ember az okosórákat. Több színben elérhető, ami a férfiaknak is kedvező, hiszen férfias színekben is lehet kapni, például fekete vagy zöld.
Az 1,4 hüvelykes 240*240 felbontású, teljes érintőképernyő igen megnyerő, hiszen sok női okosórában egy érzékelő pont van. Ezzel ellentétben ebben az okosórában az érintőképernyő felismeri a különböző irányú legyintéseket és parancsokat, így nagyon kényelmes használni.

Szilikon szíjjal kapható, így állandóan kényelmes viseletet biztosít, sportolás közben sem dörzsöl és mindig a helyén marad.

Többféle sportmód van beépítve, többek között futás, séta, túrázás, biciklizés, szóval mindenki megtalálja a számára ideális sportot, aminek folyamán elemezheti teljesítményét.
A beépített pulzusmérő ebben a női okosórában igazán hasznos, ezzel a nap bármely szakaszában elemezheti szívritmusát és megőrizheti egészségét.
Kalóriaszámláló is be van építve, így nyomon tudja követni étkezéseit és kialakíthat egy kiegyensúlyozott étrendet.

Szintén az egészséggel függ össze az alváselemző funkció ebben az elegáns női okosórában, hiszen egy pihentető alvás az alapja egy sikeres napnak és sikeres életnek. Nem mindegy, hogy mikor és mennyit alszunk, ebben segít okosóránk, mert elemzi alvásunk mennyiségét és minőségét.

A távoli kamera funkció segítségével a telefonhoz csatalkoztatott okosórával tudunk képeket csinálni anélkül, hogy telefonunkhoz kellene nyúlnunk. Ebben van segítségünkre az értesítések megjelenítése is, mert ha megfelelő távolságon belül vagyunk, akkor szinte az összes értesítést képes megjeleníteni, valós időben, így sosem maradunk le többé a fontos dolgokról! Ezzel együtt jelzi, ha hívásunk van, vagy a hívásazonosító, vagy a telefonszám kijelzésével és enyhe rezgéssel.


IPX7 vízálló, ami röviden annyit jelent, hogy por ellen nem, míg víz ellen elégjól védett. A mindennapi életben nyugodtan használható, de komolyan próbák elé nem érdemes állítani, főleg mert az óra háza is kifinomult és érdemes vigyázni rá. A vízálló besorolásról bővebben ITT olvashat.

A Melanda P8 SE női okosórát ITT tudja megvásárolni.