Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírek

2017.03.12 8:31

Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2017/03/03/van-ertelme-az-alvaskoveto-okosoranak-karkotonek/

Szűrés

TOP termékek

Naptár

2024. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Óra Blog

Kospet GTO férfi okos óra teszt

2020.12.02 06:30
Kospet GTO férfi okos óra teszt

Kospet GTO férfi Okosóra: 7 napos használati teszt

Férfi_okos_ora_kospet_gto
Kospet GTO okosóra áttekintés

A Kospet GTO a népszerű márka, a Kospet legújabb okosórája. Ez egy fitneszkarkötő, amely elérhető árcédula mellett képes nyomon követni az egészségi állapotot és a sporttevékenységeket. Ebben a cikkben egy 7 napos használat után tekintjük át a GTO férfi óra funkcióit.

Mi van a dobozban?

Kospet GTO Mi van a dobozban

A doboz kinyitásával a következőket kapja:

  1. Kospet GTO okosóra
  2. Mágneses töltő
  3. Használati utasítás.
  4. Ingyenes szíj

Nézzük meg a főbb jellemzőit és specifikációit.

Tervezés és megjelenítés

Kospet GTO-2

Ahogy a fenti képen látható! a GTO okosóra divatos, sportos kialakítást kapott, amely stílusos, divatos és elegáns tűnik mind a férfiaknak és a nőknek is. Mérete 41 * 34 * 10mm és súlya kb. 35g.

A viselhető puha szilikonból készült, levehető szíjjal, amely könnyűvé és kényelmesvé teszi az óra viselését akár hosszú órákig. Ez az okosóra több érzékelővel és töltőporttal van ellátva. A Kospet GTO minősége dicséretes, olcsó árát is figyelembe véve.

Kospet GTO-3

A GTO okosórán 1,4 hüvelykes IPS kijelző található, amelyet Corning Gorilla üveg véd. A divatos okostelefonokhoz hasonlóan érintőképernyős kijelzője lehetővé teszi a műveletek végrehajtását a képernyő eltolásával és / vagy megérintésével. Felbontása (320 x 320) elég okos a funkciók megfelelő megjelenítéséhez. Többféle megjelenítési módjának köszönhetően a Kospet GTO mindig lendületesnek tűnik.

Egészség és szolgáltatások, Tracker jellemzők

Kospet GTO-4

Önálló eszközként a Kospet GTO adatokat gyűjthet a viselő testétől a különféle állapotfigyelési mutatókkal kapcsolatban, mint például a vér oxigén, pulzus, alváskövetés, alvási szakaszok, mozgásra emlékeztetők, menstruációs ciklus nyomon követése, stb..

Ez az apró, de praktikus eszköz az „Aktivitáskövetés” funkció segítségével nyomon követheti az edzéseket. Mi több? Ez egy IP68-as vízálló konstrukció, amellyel folytathatja az edzést esős időjárás esetén is. Sőt, úszásra is alkalmas.

Kospet GTO-5

A Kospet GTO 31 edzésmóddal van megáldva, amelyből kiválaszthatja a megfelelőt, figyelembe véve jelenlegi egészségi állapotát, fitnesz szintjét és egyéb pontos követelményeket. Az óra segítséget nyújt a haladás nyomon követésében is. A „Stopperóra” funkció egy másik nagyszerű lehetőség az edzés szintjének és sebességének javítására.

Kospet GTO: Mit tud még

Kospet GTO-6

A fent említett alkalmazások mellett a Kospet GTO még sok hasznos funkciót kínál, amelyek elősegíthetik mindennapi életét. Például az okosóra megjeleníti az okostelefon-értesítéseket, a számológépet, az ébresztőórát, az időjárást, képernyőzérat, stb. Ezenkívül a hangulatától függően változtathatja az óra főképernyőjét, a csengőhangot, a fényerőt, a hangerőt,.. stb.

Akkumulátor

akkumulátor

A Kospet GTO-t egy beépített 170 MAH-os lítium-ion akkumulátor hajtja. A mellékelt töltő segítségével könnyedén feltöltheti. Egyetlen töltés során ez az okosóra mérsékelt használat esetén egy-három napig működik töltés nélkül. A töltő ugyanakkor könnyű és hordozható is, így nem kell aggódnia a töltés miatt, bárhová magával viheti.

Vélemény 7 napos használat után:

Kospet GTO-7

A Kospet GTO okosóra valóban jó megjelenésű okosóra. Megkapta az összes alapot, amelyre szüksége van az alapvető fitnesz rutin figyelemmel kíséréséhez. A Hívás és üzenet opció rendeltetésszerűen működik, az okosóra információinak elolvasása teljesen jól használható. A pulzusmérő, a vér oxigénmérője nagyon jól működik, pontos információkat adnak egészségi állapotáról. a 31 sportág lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse sportmódjait, és adatokat szolgáltasson több beltéri és kültéri sport környezetben. Az ár is biztató és elfogadható. Tényleg elégedett vagyok ezzel az órával, és mindenkinek ajánlom.