Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírek

2017.03.12 8:31

Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2017/03/03/van-ertelme-az-alvaskoveto-okosoranak-karkotonek/

Szűrés

TOP termékek

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
Óra Blog

Lemfo Lem X férfi okosóra teszt - az első benyomások és a funkciók áttekintése

2020.11.17 10:23
Lemfo Lem X férfi okosóra teszt - az első benyomások és a funkciók áttekintése

Lemfo Lem X ferfi okosora

Lemfo lem X férfi okosóra teszt: Az első benyomások és a funkciók áttekintése

Lemfo LemX ferfi okos ora

A Lemfo gyár, az egyik legelismertebb kínai okosórát gyártó cég, piacra dobta új, önálló telefonálásra is alkalmas 4G intelligens óráját. A Lemfo Lem X egy frissített 4G képes okos óra. A Lem X-et egy 2,03 hüvelykes LCD kijelzővel láttak el, mely hibátlan érintésérzékeléssel és ésszerű funkció kiosztással és megjelenítéssel végzi a dolgát. Már első ránézésre magával ragad mind a kialakítását, mind a funkcióit tekintve.

A vállalat különlegessége az önálló okosóra gyártása, és erre a Lem X a mai legjobb példa. Az órát MediaTek 6739 processzor hajtja, amely a legjobb multitaskingot biztosítja az órának. Sok dolgot kell átnéznünk az órával kapcsolatban, melyek közül először a Lemfo Lem X jellemzőit nézzük meg:

Lemfo Lem X specifikáció

Lemfo Lem X

Leírás

Kijelző

2,03 hüvelykes LCD színes kijelző

Kialakítás és szíj

Kerek órafej
& szilikon óraszíj

memória

1 GB RAM és 16 GB ROM

Chipset

MediaTek 6739 1,5 GHz-es processzor

Különleges képességek

Távolságrögzítés, pulzusmérés, lépésszámláló, mozgásszegény emlékeztető,

alváskezelés, lépésszámlálás

Kapcsolat

Bluetooth 4.0 és 4G Nano SIM támogatás

Operációs rendszer

Android 7.1

Vízálló

Igen, IP besorolás: IP67

Akkumulátor

900mAh, polimer lítium

Lemfo Lem X: Megjelenítés és minősége

A Lemfo Lem X okosóra átfogó kialakítása csodálatos és előkelő. A 2,3 hüvelykes LED-képernyő divatos és kifogástalan. Kicsi, mégis elég széles ahhoz, hogy kényelmesen kezelhesse a modult. Az előlap alatt egy fizikai gomb található az óra be- és kikapcsolásához. A képek rögzítésére és videók rögzítésére egy 8,0 megapixeles kamera gondoskodik. Alul található a pulzusmérő és a 4G SIM nyílás. A pulzusmérő meglepően pontos értéket mutat ahhoz képest, hogy nem orvostechnikai eszköz.

A megfelelő chipset biztosítja az értékelhető megjelenést. Ezenkívül a modult IP67 besorolás védi. Más szavakkal, nem károsodik a vízcseppekre (kézmosás, eső). Az óra szigetelésének hála az óra belsje védett marad a verejtékgyöngyök és a vízcseppek ellen.

Az óra szíja cserélhetők.

Lemfo LemX ferfi okos ora szij

Lemfo Lem X: Hardver és szoftver

A Lemfo Lem X a MediaTek 6739 processzoron fut, amely biztosítja az 1,5 GHz-es órajelet. Ez nagyon egyszerűvé és zökkenőmentessé tette a feladatok futtatását. Az 1 GB RAM és a 16 GB belső tárhely lehetővé teszi, hogy annyi alkalmazást, fotót, zeneszámot és videót tároljon, amennyit csak akar. Könnyedén hozzáférhet hozzájuk okosórájáról és frissítheti azokat a közösségi média platformján keresztül. Android 7.1-en futó szoftver van az órán. Mint tudják, ez egy önálló okosóra, így rendelkezik az összes olyan alapvető alkalmazással, mint a Play Store és a Google alkalmazások. Lehetősége van további alkalmazásokat is telepíthet az elérhető Google Play áruházból.

Lemfo Lem X: Jellemzők

Közvetlenül a Fitbit után számos Smartwatch gyártó megkezdte a sokoldalú fitneszkövetési funkciók beépítését a moduljába. Hasonlóképpen, a Lemfo lem X-t számos funkcióval megáldották az alábbiak szerint:

Nano SIM-kártya támogatás

A Lemfo Lem x rendelkezik egy SIM kártyahellyel az óra hátsó oldalán. Támogatja a 4G SIM-et. Ez most valami új, nem ez az első óra, amely támogatja a 4G SIM-et, de ebben az árban ez az első. Most már hívhat, válaszolhat is rájuk, az üzenet visszajátszására, e-mailek, csevegés is lehetséges.

Lemfo LemX ferfi okos hatlap

Fitness funkciókkal rendelkezik olyan úgy mint lépésszámláló, alváskövetés, pulzusérzékelő, mozgásszegény emlékeztető. Ha azt szeretné, hogy bármely más alkalmazás kövesse az edzettségét, akkor azt is támogatja. Bármely más alkalmazást letölthet az okosórán futtatott play áruházból.

Kamera

A kamera 8,0 MP. Ezzel meglepően szép, jó felbontású képeket és videókat rögzíthetünk. Önálló okosóra lévén közvetlenül hozzáférhet hozzájuk, és feltöltheti a közösségi média platformjára.

Bluetooth hívás / zene Az óra 1 GB belső tárhellyel rendelkezik, amely több mint 1000 dal tárolásához elegendő. Csatlakoztathatja fülhallgatóját / fejhallgatóját, és élvezheti a dalokat a reggeli sétán. Ezen kívül önálló okosóra, amelyet normál okosóraként is használhat, ha a Lemfo okosóra alkalmazáson keresztül összekapcsolja azt az telefonjával. Ezt követően telefonhívásokat, üzeneteket, e-maileket és minden értesítést kap a csuklóján.

Lemfo Lem X: 900mAh akkumulátor

Az Lemfo Lem X 900 mah akkumulátorral rendelkezik. Ez elég menő. Arra számíthat, hogy az eszköz több mint egy hétig bírja, ha a mérsékelten használja. Azonban ha önálló okosóraként használja, akkor legfeljebb 24 órán át bírja (kb. mint a mai okos telefonjaink). A töltés befejezése körülbelül 1 órát vesz igénybe. Összességében elmondható, hogy az akkumulátor teljesítménye megfelelő.

Lemfo Lem X: Felülvizsgálat és következtetések

Elmondható, hogy a Lemfo lem X az eddigi legjobb okosóra a Lemfo-tól. Tökéletes minőséget és mindennapi használhatóságot biztosít. Az óra a magas árú okosórák összes jellemzőjével rendelkezik. Ezen termék hűen sugallja a Lemfo órák minőségpolitikáját, miszerint minél olcsóbban próbálnak minél jobb ár érték arányú terméket előállítani.

 

Lemfo Lemx További tulajdonságok és megvásárlás