Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírek

2017.03.12 8:31

Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2017/03/03/van-ertelme-az-alvaskoveto-okosoranak-karkotonek/

Szűrés

TOP termékek

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
Óra Blog

GW400 gyerek gps nyomkövetős okosóra teszt

2020.11.14 10:40
GW400 gyerek gps nyomkövetős okosóra teszt

Gyerek okosóra gps gw400s

A Wonlex GPS nyomkövetős vízálló gyerekóra GW400S áttekintése

2020.november.15

 Gyerek okorosa gw400s

 

A rohanó világban egyre több impulzusnak van kitéve gyermekünk, szülőként viszont nem kísérhetjük folyamatosan a gyerekeik hollétét, gyermekek biztonsága viszont egyre nagyobb hangsúlyt kap. A gyerekek mindennapi tevékenységei és hollétük azok a kérdések, melyekre a legtöbb szülő leginkább kíváncsi.

A GPS technológiának ma már a mindennapi életben is hasznát vehetjük, akár az óráinkban is. Egy vízálló GPS nyomkövetős gyerekórákat választva a Wonlex GW400S-től segít bennünket ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában.

 

Az első szembetűnő különbség a többi GPS gyerekórákhoz képest a töltő. A GW400S mágneses töltőt használ, melyet az óra hátsó oldalán lévő négy ponton keresztül használhat. A dobozban található természetesen a speciális tölthető. A másik különbség az, hogy a SIM nyíláshoz csavarhúzót kell használni a nyitáshoz annak érdekében, hogy megmaradjon a vízálló kialakítás.

 Gyerek okosora gw400s tolto

Mint sok GPS gyerekóra, a GW400S is támogatja a 2G / 3G hálózatot, és GPS és LBS segítségével keresi meg a helyét. A GEO kerítés 200 és 2000 méter között állítható. Ennek a szerepe az, hogy telefon készülékén beállít egy képzeletbeli kerítést, és amennyiben az óra elhagyja azt a területet, jelzést küld a telefonjára a készülék. Ennek használatához Micro SIM-kártyára lesz szüksége aktív internet eléréssel. Helyezze be a SIM-kártyát, mielőtt bekapcsolja az órát. Ügyeljen arra, hogy ne legyen PIN kód beállítva a SIM-en, mert így sajnos az órát nem tudja használni.

Gyerek okosora gw400s sim

 Az 1,22 hüvelykes IPS színes érintőképernyővel nem károsítja a gyerekek látását. A szülő letöltheti az APP SeTracker alkalmazást mobil telefonjára és regisztrálja be magát a programba. A dobozon található egy vonalkód, melyet telefonjával beolvasva egyből a SeTracker alkalmazáshoz navigálja telefonját.

 Gyerek okosora gw400s gobok

A fő képernyőn úját balra elcsúsztatva találhatja a telefonkönyv, beszélgetés, barátok, Lépés számláló, egyéb alkalmazások letöltése funkciókat (a felsorolás a teljesség igénye nélkül csak a fő elemeket tartalmazza, ennél jóval több minden közül választhat). A GW400S támogatja a csendes megfigyelés funkciót, a barátok kezelése funkciót és vízálló is.

 

  1. Csendes megfigyelés funkció: amikor a gyerekek vészhelyzetben van, de nem tud cselekedni, a szülők csendes hívással felhívhatják a készüléket, amiről az óra használója nem fogja tudni. Ez a gyermek biztonságának legnagyobb garanciája vészhelyzet esetén.
  2. Barátok kezelése: 2 barát a két órát párosítva egymáshoz rendelheti a készülékeket. Ezek után hangüzenetekkel kommunikálhatnak egymásnak.
  3. Úgy gondolom, hogy a leginkább kitűnő tulajdonság az IP67 vízállóság. A gyerekek megőrzik a kíváncsiságukat és nagyon aktívak is a mindennapok során. A GW400S vízálló. Ha például a gyerekek kezet mosnak, esőben játszanak, akár rövid ideig úsznak a medencében, az óra bírni fogja a strapát. Azonban nem javasoljuk, hogy a gyerekek hosszú ideig viseljék az órát vízben. Ha vízbe kerül, ellenőrizze, hogy a SIM-kártya nyílását megfelelően bezárta-e.

 

Következtetésként elmondhatom, hogy a GW400S egy GPS-óra, amely vízálló, és ez a funkció meghosszabbítja az óra élettartamát. Nem csak a vízállósága kiváló, de a helymeghatározás is pontos és a funkciók is jól használhatóak. A Wonlex GW400S jó választás azoknak a szülőknek, akiknek vízálló GPS-gyermekórára van szükségük.

 

Wonlex GW400S gyerek gps további adatok és megvásárlás