Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírek

2017.03.12 8:31

Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2017/03/03/van-ertelme-az-alvaskoveto-okosoranak-karkotonek/

Szűrés

TOP termékek

Naptár

2024. Február
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
 
 
Óra Blog

Lemfo LemT okosóra teszt

2020.11.13 09:18
Lemfo LemT okosóra teszt

LEMFO LEMT 4G okosóra teszt: egy hatalmas okosóra!

2020.november.13

 Lemfo LemT

Egy ideje lehetőségünk van kipróbálni sokféle okosórát. Ebben a hónapokban sok különleges termékeket tesztelhettünk, melyek ebbe a kategóriába tartoznak, és amelyek mindegyike rendelkezik valamilyen különleges tulajdonsággal. Valójában nem meglepő, hogy sok felhasználó szinte összezavarodik ezen eszközök egyikének megvásárlásakor, mert hatalmas a választék. Sokakban felmerül a kérdés, hogy van-e olyan termék, amely képes mind a telefon, mind az okos óra funkcióját ellátni. Erre a kérdésre soha nem könnyű válaszolni, de ma megpróbáljuk kideríteni, hogy a LEMFO LEMT 4G-nek sikerül-e meggyőznie minket. Nem is húzom tovább az időt,  menjünk és teszteljük fel teljes részletességgel az órát.

 

Kicsomagolás

A csomagot vizsgálva nem találunk a dobozon műszaki specifikációt. A dobozban viszont a következőket találjuk:

  • LEMFO LEMT 4G okosóra;
  • rövid használati útmutató - angol nyelvű;
  • töltő az okosóra számára;
  • műanyag képernyő védő fólia.

Tervezés és anyagok

A LEMFO LEMT 4G nem a legkompaktabb okosóra a piacon. Valójában találkoztunk már hasonló felépítésű termékkel, ami valamivel kisebb méretű volt (Domino DM98, DM99).  Ezen a terméken 2,86 hüvelyk átlójú kijelző van, aminek ehhez mérten elég nap a kiterjedése. 

 

Mindennek ellenére azonban érdemes megjegyezni, hogy a súlya csak 155 gramm. A kijelzőt fém ház veszi körbe, a csukló felé eső része pedig műanyag. A szilikon óraszíj kényelmesnek bizonyult, a sokféle lehetséges beállítás miatt.

 

Az órán két gombot találunk: az elsőt a felületen való navigálásra használjuk, megnyomva visszatérhetünk az előző oldalra, míg a másodikkal közvetlenül hozzáférhetünk a fő képernyőre. Az óra hátoldalán pulzusmérőt és a különféle töltőcsatlakozásokat láthatunk. Az érzékelőkkel ellentétes oldalon van lehetőségünk egyetlen Nano SIM behelyezésére. A Nano SIM slothoz való hozzáféréshez két kis csavart kell lecsavarni. A csavarokhoz szükséges csavarhúzót a csomagban találjuk. Alaposan szemügyre véve a kijelzőt, annak jobb oldalán egy kamerát találunk, amely 5 megapixeles.

LemT SIM

A termék azonban IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik, de kézmosáson túl nem javasoljuk a termék vízbe merítését. Mindenesetre zárja le megfelelően a rekeszt a SIM-nyílásnál, jól húzza meg a két csavart, mert különben a víz az óra belsejébe kerülhet. A tesztek során néhány perces zuhanyzás erejéig a víz alatt tartottuk a terméket, és nem hibásodott meg.

LEMT hatlap

Kijelző

IPS LCD-kijelző 2,86 átlós hüvelykről, felbontása 640 480 pixel. Méretének köszönhetően minden megfelelően látszódik rajra.

A megjelenített színek kellően jók, bár a kontraszt elég markáns. A YouTube és hasonló videó megosztó platformok is jól kezelhetőek vele. A képernyőn megjelenő összes tartalom problémamentesen élvezhető. A beállításokon belül az automatikus fényerő lehetőségét is választhatjuk, de a teljes használati idő alatt nem vettem észre ennek az a jelenltőségét.

A panel érintőképernyőjéről azt kell mondanom, hogy elégedett voltam, mivel minden műveletet nagyobb problémák nélkül hajtott végre. Ezért minden kétség nélkül ez az okosóra egyik legpozitívabb része.

Hardver

A termék összes műszaki specifikációjának felkutatása nem volt egyszerű. Néhány alkalmazás azonban segített nekünk megtalálni ezeket az összetevőket. Olyannyira, hogy ezen okosórán belül különféle programok felkutattak egy SoC MediaTek MT6739WA-t , amelynek gyártási folyamata 28 nm volt , maximális órajel-frekvenciája pedig 1 GHz . Ez nyilvánvalóan egy ilyen típusú termékekhez tervezett processzor, amely ezért nagyon jól alkalmazkodik ezekhez a jellemzőkhöz. Az alapon valójában 4 magos ARM Cortex-A53- at találunk, amelyek több mint elegendőek az ezen az eszközön elindított összes folyamat végrehajtásához. A memóriák szempontjából 3 GB RAM és 32 GB belső memória áll rendelkezésünkre.

A LEMFO LEMT 4G alkalmazásai között simán lehet mozogni. A terméken jelen van a Google Play Áruház, így bármilyen programot telepíthet. Valójában a Telegram, a Whatsapp és a Facebook alkalmazásokat tesztelve nem láttam megjelenítési problémákat. Meg kell jegyeznem egy visszatérő észrevételt: Az okosóra használata során az alsó rész melegedését tapasztaltuk. 

Kapcsolódás

A készüléknek legfontosabb tulajdonságai közé tartozik, hogy számos érzékelőt találunk rajta. A hátoldalon valójában azonnal látjuk, hogy van jelen a pulzusmérő, ami elég jól működik. Összehasonlítva eredményeit más okosóra modellekkel, azt kell mondanom, hogy a különbségek minimálisak.

Bluetooth 4.0 található a készülékben, amellyel csatlakozhat az okos telefonjához, valamint Wi-Fi, GPS / GLONASS és a 4G hálózatok támogatása.

A LEMFO LEMT 4G-n van egy lépésszámláló is.

Szoftver

Ezen az egységen a vállalat úgy döntött, hogy telepíti az Android 7.1.1 teljes verzióját.

 

Tevékenységek

Megtekintve az aktivitáshoz kapcsolódó menüt, számos elem közül választhatunk, köztük a séta, futás, kosárlabda,kerékpár és még sok más. 

 

Akkumulátor

A LEMFO LEMT 4G-n 2700 mAh-s akkumulátort kapott, amely 13 óra használat után továbbra is 4 órát és 10 percet a képernyő bekapcsolt állapotban maradt, a fennmaradó akkumulátor 36% -ával. A töltőnek köszönhetően, ha az USB-aljzatot egy közös 5V / 2A-os töltőhöz csatlakoztatja, ennek az okosórának körülbelül 2 órát vesz igénybe a teljes feltöltése.

 

Lemfo LemT férfi okosóra adatlap/megvásárlás