Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírek

2017.03.12 8:31

Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2017/03/03/van-ertelme-az-alvaskoveto-okosoranak-karkotonek/

Szűrés

TOP termékek

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Garanciális ügyintézés és termék visszaküldés

Garanciális ügyintézés

 

Amennyiben normál használat mellett meghibásodik vásárolt terméke, 10.000Ft alatti terméknél 30 napos, míg 10.000Ft felett 1 éves garancia vonatkozik a termékre.

Amennyiben nem normál használat mellett következik be a sérülés, szervízünk (a vásárlóval történő egyeztetés után) is megkísérli a javítást, de a javítási költség a vásárló felé kerül kiszámlázásra.

FONTOS! A garancia beázásból adódó károkra nem vonatkozik! 

 

Garanciális ügyekben kérjük az alábbi címre küldje vissza a terméket, melyhez kérjük minden esetben az MPL szolgáltatását vegye igénybe: 2072 Zsámbék, Malomárok utca 2.

 

A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli.

Ajánlott levélként kérjük a csomagokat visszaküldeni.

Utánvéttel visszaküldőtt terméket nem áll módunkban átvenni!

 

Fontos!

Garanciális visszaküldésnél mindenképp írja rá a csomagra, hogy oraabc.hu, tegye bele a számla másolatát, néhány sorban írja le a probléma rövid leírását, írja a papírra nevét, telefonszámát és email címét, majd tegye ezt a leírást a hibás készülék mellé a csomagba!

 

 

 

Termék visszaküldés 14 napon belül

 

Amennyiben meggondolja magát és mégsem szeretné a megrendelt, sérülésmentes terméket megtartani, küldje vissza 14 napon belül sérülésmentesen, minden tartozékával, a vásárláskor kapott számla másolatával és mi visszatérítjük a termék árát.

 

Amennyiben bármely feltétel nem teljesül (a termék sérült, nincs meg minden tartozéka, nem küldi vissza a számla másolatát), dönthetünk arról, hogy a terméket nem vesszük vissza, vagy a felmerülő költségek levonása után fennmaradó vételárat térítjük vissza.

 

A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli.

A visszaküldött termékeket minden esetben először megvizsgáljuk, utána tudjuk visszaküldeni a vásárlási összeget - ez végett utánvétellel visszaküldőtt terméket nem áll módunkban átvenni.

14 napon belüli elállás esetében amennyiben az eredetileg kiküldött termék szállítása ingyenes volt a vásárló részére (21.990Ft felett volt a termék vételára), a visszautalandó vételár összegéből a szállítás költsége levonásra kerül (előre utalás esetén: 1700 Ft, utánvét esetén: 2190 Ft).

 

14 napon belüli visszaszállítás esetén ide postázza a terméket, melyhez kérjük minden esetben az MPL szolgáltatását vegye igénybe:

ORAABC.hu / Farkas Dávid

2072 Zsámbék, Malomárok utca 2.

 

A visszaküldés elindítása után kérjük küldje el számlaszámát nekünk e-mailben (hello@oraabc.hu), hogy vissza tudjuk Önnek utalni a vételárat.

 

Egyéb információ:

https://oraabc.hu/spg/362883/Fogyaszto-barat