Új jelszó kérése
Szűrés
Termék fajta
TOP Karóra Termékeink
Fogyasztó barát

Tájékoztató a vásárló jogairól

 

Fizetési megoldás

Garanciális ügyintézés és termék visszaküldés

Garanciális ügyintézés

 

Elege van a megbízhatatlan online cégekből, ahol probléma esetén nem kap segítséget?

A www.oraabc.hu karóra, okosóra és mobilktelefon webáruház komplex szolgáltatást nyújt ügyfelei részére, ami nem csupán az értékesítés pillanatáig terjed ki, hanem a vásárlás utáni esetleges problémákat is kiemelten kezeli és igyekszi megtalálni a legjobb megoldást ügyfeleink részére.

 

Garanciális, illetve egyéb, akár megoldhatatlannak tűnő probléma esetén keresse szervízpartnerünket:

(70) 304 1944

https://www.facebook.com/mobilkiraly

2730 Albertirsa, Pesti út 97

Okosóra, mobiltelefonok szoftverének magyarosításában is segítenek!

 

Amennyiben normál használat mellett meghibásodik vásárolt terméke, 10.000Ft alatti terméknél 30 napos, míg 10.000Ft felett 1 éves garancia vonatkozik a termékre.

Amennyiben nem normál használat mellett következik be a sérülés, szervízünk (a vásárlóval történő egyeztetés után) is megkísérli a javítást, de a javítási költség a vásárló felé kerül kiszámlázásra.

 

Mobiltelefonos és okostelefon ügyekben kérjük forduljon szervízpartnerünkhöz.

Normál Karórákkal kapcsolatos ügyekben kérjük az oraabc.hu webáruház címére küldje vissza a terméket, melyhez kérjük minden esetben az MPL szolgáltatását vegye igénybe. (2072 Zsámbék, Zártkert, HRSZ: 3291/8)

 

A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli.

Ajánlott levélként kérjük a csomagokat visszaküldeni.

Utánvéttel visszaküldőtt terméket nem veszünk át!

 

Fontos!

Garanciális visszaküldésnél mindenképp írja rá a csomagra, hogy oraabc.hu, tegye a csomagba a vásárláskor kapott garancialevelet, néhány sorban írja le a probléma rövid leírását, írja a papírra nevét, telefonszámát és email címét, majd tegye ezt a leírást a hibás készülék mellé a csomagba!

 

 

 

Termék visszaküldés 14 napon belül

 

Amennyiben meggondolja magát és mégsem szeretné a megrendelt, sérülésmentes terméket megtartani, küldje vissza 14 napon belül sérülésmentesen, minden tartozékával, a vásárláskor kapott számla és garancialevél másolatával és mi visszatérítjük a termék árát.

 

Amennyiben bármely feltétel nem teljesül (a termék sérült, nincs meg minden tartozéka, nem küldi vissza a számla másolatát), dönthetünk arról, hogy a terméket nem vesszük vissza, vagy a felmerülő költségek levonása után fennmaradó vételárat térítjük vissza.

 

A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli.

Ilyen esetben amennyiben az eredetileg kiküldött termék szállítása ingyenes volt a vásárló részére (12.000Ft felett volt a termék vételára), a visszautalandó vételár összegéből a szállítás költsége levonásra kerül (előre utalás esetén: 1090 Ft, utánvét esetén: 1490 Ft).

 

14 napon belüli visszaszállítás esetén ide postázza a terméket:

ORAABC.hu / Farkas Dávid

2072 Zsámbék, Zártkert, HRSZ.: 3291/8

 

https://oraabc.hu/spg/362883/Fogyaszto-barat

Webáruház készítés