Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírek

2017.03.12 8:31

Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2017/03/03/van-ertelme-az-alvaskoveto-okosoranak-karkotonek/

Szűrés

TOP termékek

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Hírek

Webáruházba vasárnap is lehet menni
2016.06.18 10:20

Egyre több időt töltünk online vásárlással, míg áruházi nézelődéssel egyre kevesebbet.

A most kiadott friss jelentés, a 2015-ös Cetelem Körkép adatai is alátámasztják, hogy Magyarországon is egyre több időt töltünk internetes vásárlással.

Egyre népszerűbb

Az európai fogyasztók szokásait vizsgáló Körkép adatai szerint a magyarok 39 százaléka kevesebb időt szán áruházi vásárlásra, 43 százalékuk pedig arról számolt be, hogy több időt töltött online vásárlással, mint 5 évvel ezelőtt. Egyre többen virtuálisan „shoppingolnak”, honfitársaink 67 százaléka kikapcsolódásként kirakatok helyett webáruházak ajánlatait nézegeti konkrét vásárlási szándék nélkül. A jelentés értékelő része megállapítja, hogy a nézelődés folyamán egyre tájékozottabbak leszünk a lehetőségeket illetően, és sok esetben ez alapján kivárunk a vásárlással, várunk az akciós ajánlatokra, vagy éppen a kedvezményekre, s ha szembejön a lehetőség, élünk vele.

Cetelem Körkép - 2015
[+]

Míg korábban az alapos döntés több üzlet meglátogatását és az eladókkal való hosszas konzultációt jelentette, ma már az internet segít felkészülni a vásárlásra, 10-ből 9-en használjuk az interneten arra, hogy vásárlás előtt alaposan tájékozódjunk. Ha pedig mégsem online vásárolunk, az üzletekbe már akkor is „döntésközeli” állapotban érkezünk.

Mindennapos lett

Az internet és a mobiltelefonos technológiák kulcsfontosságúvá váltak a vásárlásaink szempontjából, online tájékozódunk, böngészünk, és egyre többen használjuk az ár- és szolgáltatás-összehasonlító oldalakat is. Már nemcsak a termékeket, de a bankszámla-szolgáltatásokat és a hiteleket is ezeken az oldalakon választjuk ki. A hitelfeltételeket összehasonlító oldalak az elmúlt 5 évben jelentek meg, azóta egyre népszerűbbek a felhasználók körében. Míg 2013-ban a Cetelem online-személyikölcsönt igénylők 3 százaléka, az elmúlt egy évben már 20 százalékuk ilyen oldalakról érkezett.

Az online kereskedelem ráadásul fokozza a szolgáltatók közötti versenyt is – írja a jelentés – mert az olyan üzletek ajánlatát is látják a vásárlók, amelyek nem elérhetők helyben fizikailag. Az interneten igénybe vehető pénzügyi szolgáltatások a regionális különbségek áthidalásában is segíthetnek, hiszen bár a kisebb településeken, ahol kevesebb pénzintézet található, vagy egyáltalán nincs is, az interneten bármely bank ajánlatairól tájékozódhatnak az ügyfelek. Nem véletlen, az összehasonlító oldalakról érkező ügyfelek 14 százaléka budapesti, 86 százaléka pedig vidéki lakos.

Cetelem Körkép 2015

A Cetelem Körkép 2015 tavaly év végén, több mint 8700 európai polgár részvételével készült Belgiumban, Csehországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Lengyelországban, Magyarországon, Németországban, Olaszországban, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban és Szlovákiában. A kutatás reprezentatív a 18 éven felüli lakosságra nézve.

 

Link:

http://itcafe.hu/hir/cetelem_korkep_2015_webaruhaz.html

Vissza