Új jelszó kérése
Szűrés
Termék fajta
TOP Karóra Termékeink
Fogyasztó barát

Tájékoztató a vásárló jogairól

 

Fizetési megoldás

Hírek

2015.06.03 10:18
Mágikus ékszerek, amik valóra váltották az álmaimat

„Mágikus ékszerek, amik valóra váltották az álmaimat” – fotók

Bámulatos nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket készít egy litván művész, aki két évvel ezelőtt jött rá, hogy ebben látja a jövőjét. Otthagyta munkáját és főállású ékszerkészítő lett. És milyen jól tette! Azóta csak az álmának él.

A varázslatos fülbevalók, gyűrűk, nyakláncok, karkötők mind egyedi tervezés végeredményei, amikhez a tervezőnő egy csipetnyi varázslatot is csempész. Mi nem tudunk választani a szebbnél szebb ékszerek között. Neked melyik a kedvenced?

Mágikus ékszerek, amik valóra váltják az álmaidatMágikus ékszerek, amik valóra váltják az álmaidatMágikus ékszerek, amik valóra váltják az álmaidatMágikus ékszerek, amik valóra váltják az álmaidatMágikus ékszerek, amik valóra váltják az álmaidatMágikus ékszerek, amik valóra váltják az álmaidatMágikus ékszerek, amik valóra váltják az álmaidatMágikus ékszerek, amik valóra váltják az álmaidatMágikus ékszerek, amik valóra váltják az álmaidatMágikus ékszerek, amik valóra váltják az álmaidatMágikus ékszerek, amik valóra váltják az álmaidatMágikus ékszerek, amik valóra váltják az álmaidat

Webáruház készítés