Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírek

2017.03.12 8:31

Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2017/03/03/van-ertelme-az-alvaskoveto-okosoranak-karkotonek/

Szűrés

TOP termékek

Naptár

2023. December
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hírek

Ma már nem a könyv a tuti ballagási ajándék
2015.06.18 10:17

Okostelefon és egyéb műszaki cikkek, ékszer, karóra, pénz. Na és persze virág. A megkérdezettek többsége ezek mellett tette le a voksát, amikor a ballagási ajándékról kérdeztük.

Jövő héten lesznek az általános iskolai ballagások, így ismét aktuálissá vált a „mivel lepjük meg a végzősöket” kérdés. Nagy változás nincs a korábbi évekhez képest: a könyv és toll ma már „nem divat”, a plüssök és virágok még tartják a frontot, akárcsak az ékszerek, de főként a telefonok, notebookok, laptopok és ezek tartozékai a népszerűek. Akik szeretnének biztosra menni, inkább pénzt adnak (ezt akár virágcsokorba kötve is), hiszen azt arra költi majd az ünnepelt, amire szeretné, vagy amire szüksége van.

Sokan vélik úgy, hogy az általános iskola elvégzése nem különösebben nagy teljesítmény, ezért komolyabb „jutalom” sem jár érte. Akik ezt a nézetet osztják, sokkal inkább az együtt töltött 8 év emlékére készítenek speciális ajándékot, így például egyedi bögrét, pólót, fotókönyvet, az osztálytársakkal készített közös képekből.
Akadnak olyanok is, akik még ezt is túlzásnak tartják, és csak egy közös ebéddel, tortával, illetve a rokonok, barátok meghívásával kedveskednek a gyerekeknek. Szerintük az igazi ajándék az, hogy együtt van a család, és mindenki a végzős diákot ünnepli.

Ékszergarancia

Fontos változás történt garancia terén, ami az ékszereket illeti. Az ékszerüzlet ugyanis 10 ezer forintos nemesfém (például arany) vásárlás esetén 1 év garanciát vállal az esetleges problémákra. Ha például elszakad a nyaklánc, vagy kiesik a kő a gyűrűből, és az nem a nem megfelelő használat miatt következik be, akkor a boltnak térítésmentesen kell a javítania. Erről egyébként tájékoztatót is kell adniuk vásárláskor.
 
Biztosítás mobilra

Valószínűleg a legtöbb gyerek örül, ha új telefont kap ballagásra, és inkább csak a szülők aggódnak, hogy meddig bírja majd a készülék. Érdemes vásárláskor rákérdezni, köthető-e, és ha igen, mennyiért biztosítás a mobilra. Ennek előnye, hogy ha például betörik a telefon képernyője, kisebb összeg befizetése mellett új telefonra cserélik a rosszat. A biztosítás feltételei szolgáltatónként eltérőek lehetnek.

Vissza