Új jelszó kérése
Szűrés
Termék fajta
TOP Karóra Termékeink
Fogyasztó barát

Tájékoztató a vásárló jogairól

 

Fizetési megoldás

Hírek

2015.07.06 10:15
Itt a különleges, 24 órás karóra

A Slow watch célja, hogy legalább érzetre megpróbálja lelassítani a mindennapi pörgésben gyorsan eltelő időt.

Még 2014 októberében kezdett kampányba az Indiegogón Christopher Noerskau, hogy csapatával egy egészen különleges óra gyártásának beindításához gyűjtse össze a megfelelő tőkét. A kezdeményezés sikeres volt, az eredetileg kitűzött 30 ezer dolláros cél helyett ugyanis több mint 46 ezer dollár jött össze alig egy hónap alatt. A gyártás nem sokkal később meg is kezdődött, mára pedig mindenki rendelhet az új szemléletű órakollekcióból.

 

 

Fotó: Blackboard

 

A Slow watch érdekessége, hogy csupán egyetlen mutató látható a számlapon. Ennek megfelelően a számlap felosztása sem hagyományos, 12 óra helyett 24 órányi idő fér el a körlapon. Ahol a normál analóg órákon a 6-os található, ott ennél egy 0-ás szerepel, amire pontban éjfélkor mutat a mutató. A kör innen indul, az órákat jelző nagyobb vonások között pedig három kisebb van, ami a negyedórákat jelzi. A készítők célja, hogy az idő múlását lassabbnak tüntessék fel, mint amilyen gyorsan valójában telik.

Fotó: Blackboard

 

Az óra beállítása az egyetlen mutató ellenére sem bonyolultabb a hagyományos analóg órákhoz képest: elég csak kihúzni a jobb oldalon található gombot, majd az óra járásával megegyező irányba tekerve a pontos időre állítani azt..

Webáruház készítés