Új jelszó kérése
Szűrés
Termék fajta
TOP Karóra Termékeink
Fogyasztó barát

Tájékoztató a vásárló jogairól

 

Fizetési megoldás

Hírek

2015.07.20 10:13
A jobb híján kapott ajándék lottóval lett milliomos

A Pennysylvania államban élő Joseph Morrah minden évben egy érzelmes képeslapot kap lányától Apák Napjára, de az idei ajándék a véletleneknek köszönhetően igazán különlegesre sikeredett. A lap mellé ugyanis egy kaparós lottószelvényt is kapott, méghozzá felesége feledékenysége miatt. A nő a Pittsburgh Tribune-Review című lapnak elmondta: megkérte lányát, hogy a nevében vegyen a férfinak egy lottószelvényt, mert neki teljesen kiment a fejéből az ajándékvásárlás. „Nagyon szégyelltem magam miatta” – tette hozzá.

Christina Morrah egy helyi kisboltban vette meg a húszdolláros kaparós szelvényt. Sok választása nem volt, hogy milyen játékkal lepi meg apját. A gépben ugyanis már csak egyfajta lottójáték szelvényei voltak, aminek főnyereménye egymillió dollár volt. Mint később, az ajándék „kibontásakor” kiderült, az öt nyertes szelvény egyikét sikerült megvennie. „Az egész utca hallotta örömkiabálásom” – mondta el a nő a Tribune-Review-nak.

A pennsylvaniai állami lottótársaság az AP amerikai hírügynökségnek a cikk megjelenése után megerősítette, hogy a 61 éves teherautósofőr valóban megnyerte az egymillió dolláros főnyereményt. A férfi ugyanakkor elmondta: még mindig alig tudja felfogni, hogy mi történt, és majd csak akkor hiszi el teljesen, amikor már a kezében lesz a milliódolláros csekk.

Webáruház készítés