Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírek

2017.03.12 8:31

Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2017/03/03/van-ertelme-az-alvaskoveto-okosoranak-karkotonek/

Szűrés

TOP termékek

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Hírek

Minőségi, divatos órák.
2015.07.20 10:13

1.    Felhasználó barátság. Ez az egyik pont, amit ki kellett alakítanunk. Arra törekedtünk, hogy honlapunk bárki számára könnyen kezelhető és letisztult legyen. Kategóriákat adtunk meg, hogy vásárlóink minél könnyebben tudjanak választani.
2.    Divatos és minőségi karórák. Második pontként a termékek körét és minőségét határoztuk meg. Olyan órákat szerettünk volna forgalmazni, melyek megfizethető áron van mindenki számára, mégis egyedi darabnak számítanak, tehát nem jön tucatnyi az emberrel szembe az utcán. Mielőtt bekerül 1-1 óra termék kínálatunkba, feltesszük magunknak azt a kérdést, hogy mi viselnénk-e azt. Amennyiben a válasz megfelelő, csak ebben az esetben kerül ki kínálatunkba az adott darab. A kinézet mellett azt is fontosnak tartjuk, hogy olyan karórákat forgalmazzunk, melyek bár nem oly széles körben elterjedtek itthon még mint egy-egy nagyobb márka, mégis megbízhatóak és minőségiek. Ezt a más országokban elért eredményeink alapján tudjuk szavatolni. Forgalmazott női férfi és gyermek óráink egyaránt több tíz éves múlttal rendelkező gyártóktól származik és bizonyítottak több országban is.
3.    Karóra rendelés. A következő szempont a rendelkezésre állás kérdése. Több óra webshop és karóra árusító a termékeit nem tudja raktárról szállítani, mert a rendelés beérkezése után neki be kell még rendelni azt, így megnövelve a kiszállítási időtartamot. Az oraabc-nél mi arra törekszünk, hogy hirdetett óráink kb. 98%-a raktárról elérhető, így az óra rendelés leadása után egy munkanapon belül át tudjuk adni azt a szállítónak illetve postázni tudjuk azt.
4.    Szállítási módok. A szállítási költségek minimalizálása is céljaink közt szerepel, ezért alkalmazunk kétféle szállítási módot óra rendelés esetén. Annak, aki gyorsan (akár 2 munkanapon belül) kézhez kapni a rendelt órát, a GLS futárszolgálatot ajánljuk, míg akinek ráér, mert nem ajándékba vette a kiválasztott ékszert vagy karórát, annak inkább az előre utalást ajánljuk, hiszen így ingyenes a szállítási költség.
5.    Forgalmazott ékszerek és órák. Folyamatosan törekszünk kínálatunk bővítésére. A Sokféle női óra, férfi óra és gyerek óra mellett karkötő és karóra kollekciókkal, nyakláncórákkal és ékszerekkel, kiegészítőkkel is foglalkozunk. Csak nálunk vásárolhat HITékszert, mely a hitet, a szépséget és az eleganciát sugározza. Megtalálható több drága darab, azonban inkább az olcsó férfi óra illetve olcsó női karóra az a szegmens, amit megcéloztunk. Hiszünk abban, hogy kevés pénzből is lehetünk divatosak, elegánsak és trendik.
6.    Óra Akciók. Folyamatosan akciókkal próbáljuk még inkább kedvezővé tenni az árakat. Több ízben hirdetünk férfi karóra akciókat, de sok vannak női is órák alacsony áron.


Kellemes nézelődést és vásárlást kívánunk!
ÓRAabc csapata.

Vissza