Új jelszó kérése
Szűrés
Termék fajta
TOP Karóra Termékeink
Fogyasztó barát

Tájékoztató a vásárló jogairól

 

Fizetési megoldás

Hírek

2017.03.11 11:42
Petíciót indítottak a SONY smartwatch 3 frissítéséért
Az okosórák piaca nagy fellendülés előtt állhat, hiszen a nagyon sok gyártónak rendszert kínáló Google nemrég komoly frissítést hozott az Android Wear 2.0 személyében, mely a hardvergyártókra is ösztönzőleg hathat.


Idén számos új modellre számíthatunk, de ahogy a mobiloknál már megszoktuk, a korábban piacra dobott készülékek egy része is frissül. Az okosórák piaca nem egy nagy terület, így egészen sok korábbi modell kapja majd meg a számos új funkcióval és javítással kecsegtető Android Wear 2.0-t, egy népszerű modell azonban kimaradt a sorból.

Arról már korábban beszámoltunk nektek, hogy a Sony SmartWatch 3 nem frissül, a gyártó nem foglalkozik az opcióval. Ez nem csak szerintünk öreg hiba, hanem az óra tulajdonosai szerint is, nemrég pedig egy petíciót is indítottak a frissülés érdekében.

Azt kell mondjuk, hogy a követelés nagyon is jogos, hiszen a SmartWatch 3 egy remek okosóra, mely jóval olcsóbb mint sok riválisa és számos ponton többet is tud, mint mondjuk a frissítést megkapó néhány másik modell. A beépített NFC és GPS vevő bizony még az LG egyik újdonságába sem került be, de talán pont ilyeneken alapuló üzleti döntések állnak a háttérben.

 

Link: http://androgeek.hu/hir/peticiot-inditottak-a-sony-smartwatch-3-frissiteseert

Webáruház készítés