Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

TOP Karóra Termékeink

Szűrés - okosóra és egyéb termékekre

Karóra webáruház hírek

2017.03.12 8:31

Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2017/03/03/van-ertelme-az-alvaskoveto-okosoranak-karkotonek/

Naptár

2021. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Naptár

2015.05.30 10:20
Már karórával is vezérelhető az okoslámpa

Már karórával is vezérelhető az okoslámpa

Bár az ára nem csökkent, a szoftverét folyamatosan frissítik, javítják a LIFX-nek. Szavazni is lehet, hogy értelmes dolog-e ez.

Tavaly járt társoldalunknál az óriási potenciállal bíró LIFX okoslámpa, ami a teszt alapján kiérdemelte a PROHARDVER! tesztett plecsnijét is. Rudi elsősorban az automata, illetve az eseményhez kötött működésben látott fantáziát, pedig akkor még nem is lehetett karóráról vezérelni.

Balra az Android Wear, jobbra az Apple Watch alkalmazása Balra az Android Wear, jobbra az Apple Watch alkalmazása
Balra az Android Wear, jobbra az Apple Watch alkalmazása [+]

A májusi frissítés óta azonban az Android Wear, sőt az Apple Watch eszközökkel is kapcsolgathatjuk az okoslámpát, ha letöltjük a szükséges alkalmazást. Az androidos szoftver fejlettebb és képes a különböző előre beállított sémákat is kezelni, az iOS alkalmazás viszont csak néhány napja elérhető, így azon még bőven fognak csiszolni. Szerencsére már az almás karórán is van lehetőség az összes lámpát egyszerre, vagy külön-külön vezérelni.

Bár a tavaly októberi teszt óra a LIFX ára nem változott, egyre több helyről kapunk visszajelzést, hogy beszerzésre került néhány okoskörte, amelyek kapcsán olvasóink is osztják Rudi véleményét, miszerint ez a jövő, és elégedetten tekergetik a fényerőt a távirányítónak használt telefonokon, táblagépeken. A szavazódobozban igyekeztünk lefedni a lehetőségeket, a kapcsolódó fórumban pedig várjuk a véleményeket, mit gondoltok: az okosizzó evolúció, vagy vakvágány?

 

Link: http://itcafe.hu/hir/mar_karoraval_is_vezerelheto_az_okoslampa.html