Új jelszó kérése
Szűrés
Termék fajta
Szűrés
Kijelző mérete 
1,04 " - 1,3 "
Operációs rendszer
GPS
Bluetooth
Kompatibilitás 
Termék státusza
TOP Karóra Termékeink
Fogyasztó barát

Tájékoztató a vásárló jogairól

 

Fizetési megoldás

Női okosórák

Főkategória >Női okosórák

Női okosóra


Sorrend:


Női kosóra weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy bemutassuk a női okosórák előnyeit és tulajdonságait. Manapság egy divatos okosóra majdnem minden ember kiegészítői között megtalálható, hiszen amellett, hogy elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz viselőjének, rendkívül hasznos és sokoldalú felhasználásra ad lehetőséget.
Divatos, nőies megjelenésük okos belsőt takar.
Napjaink technológiája lehetővé teszi, hogy olyan funkciókkal ellátott okosóránk legyen, ami rendelkezik például pulzusmérő, lépésszámláló és alvásfigyelő alkalmazással is.
A nőies, stílusos megjelenést a négyféle szín, a mágneses, állítható szíj és a kristályokkal kirakott foglalat biztosítja.
Sportolás közben is számíthatunk okosóránkra, hiszen bizonyos fokig vízálló, így akár egy esős időben tett túrázás vagy futás sem akadály neki. Remek választás azoknak, akik a divatot követik edzés közben is, hiszen nőies megjelenést kölcsönöz és mindezek mellett különböző sportfunkciókkal ellátott, úgymint futás, lovaglás, kosárlabdázás futball stb. Pulzus- és vérnyomás mérésére és kalóriaszámlálásra is alkalmas, amennyiben Andoris 4.4 vagy iOS 8.0-val, vagy ezek frissített verziójával rendelkező telefonnal párosítjuk.
Ezen felül szinkronizálás után mobiltelefonunk nélkül is meg tudjuk nézni a beérkező üzeneteket és értesítéseket, hiszen rezgéssel figyelmeztet minket mindenre.
Mindezek mellett alvásfigyelő funkcióval rendelkezik, így okosóránk monitorozza a pihenéssel töltött idő mennyiségét és minőségét, ezzel felhívva figyelmünket ezek fontosságára.
Kifejezetten női okosóra, hiszen képes a menstruációs ciklust is követni és előre jelezni, így a felhasználó tényleg átfogó képet kaphat teste működéséről.
Tökéletes ajándék, hiszen egyszerre elegáns kiegészítő és hasznos eszköz, ami segít egy egészségesebb élet kialakításában és fenntartásában.

Webáruház készítés