Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Ár
14 990 Ft - 34 990 Ft
Kijelző mérete
1 " - 1,5 "
Operációs rendszer
GPS
Bluetooth
Kompatibilitás
Termék státusza

TOP Karóra Termékeink

Szűrés - okosóra és egyéb termékekre

Karóra webáruház hírek

2017.03.12 8:31

Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2017/03/03/van-ertelme-az-alvaskoveto-okosoranak-karkotonek/

Naptár

2023. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Női okosórák

Női okosóra

Női kosóra weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy bemutassuk a női okosórák előnyeit és tulajdonságait. Manapság egy divatos okosóra majdnem minden ember kiegészítői között megtalálható, hiszen amellett, hogy elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz viselőjének, rendkívül hasznos és sokoldalú felhasználásra ad lehetőséget.
Divatos, nőies megjelenésük okos belsőt takar.
Napjaink technológiája lehetővé teszi, hogy olyan funkciókkal ellátott okosóránk legyen, ami rendelkezik például pulzusmérő, lépésszámláló és alvásfigyelő alkalmazással is.
A nőies, stílusos megjelenést a négyféle szín, a mágneses, állítható szíj és a kristályokkal kirakott foglalat biztosítja.
Sportolás közben is számíthatunk okosóránkra, hiszen bizonyos fokig vízálló, így akár egy esős időben tett túrázás vagy futás sem akadály neki. Remek választás azoknak, akik a divatot követik edzés közben is, hiszen nőies megjelenést kölcsönöz és mindezek mellett különböző sportfunkciókkal ellátott, úgymint futás, lovaglás, kosárlabdázás futball stb. Pulzus- és vérnyomás mérésére és kalóriaszámlálásra is alkalmas, amennyiben Andoris 4.4 vagy iOS 8.0-val, vagy ezek frissített verziójával rendelkező telefonnal párosítjuk.
Ezen felül szinkronizálás után mobiltelefonunk nélkül is meg tudjuk nézni a beérkező üzeneteket és értesítéseket, hiszen rezgéssel figyelmeztet minket mindenre.
Mindezek mellett alvásfigyelő funkcióval rendelkezik, így okosóránk monitorozza a pihenéssel töltött idő mennyiségét és minőségét, ezzel felhívva figyelmünket ezek fontosságára.
Kifejezetten női okosóra, hiszen képes a menstruációs ciklust is követni és előre jelezni, így a felhasználó tényleg átfogó képet kaphat teste működéséről.
Tökéletes ajándék, hiszen egyszerre elegáns kiegészítő és hasznos eszköz, ami segít egy egészségesebb élet kialakításában és fenntartásában.

Manapság a technológia és a divat minden eddiginél jobban keveredik, de nemcsak a divatos ruhadaraboknak van hely a gardróbban. A kiegészítők, például az intelligens órák, szintén hihetetlenül stílusosak és praktikusak, így minden modern hölgy számára érdemes vásárolni. A mindennapi használatra tökéletes női okos órák elérhetővé teszik, hogy minden értékes információ közvetlenül a csuklójánál legyen. Az üzenetektől az e-mailekig és egyéb értesítésekig ezek a kifinomult darabok sokkal többet tehetnek, mint hogy csak megmondják az időt, és ezt be is tudjuk bizonyítani. Kínálatunkban megtalálhatók az elérhető árú legjobb női intelligens órák, amelyek mind funkcionálisak, mind stílusosak. Az óra tevékenységek nyomon követésétől és az alvásfigyeléstől az okostelefon-értesítésekig, valamint az Android és iOS kompatibilitásig mindent magában foglaló funkcionalitással a női okosórái valóban ugyanolyan praktikusak, mint stílusosak. Ha pedig a csuklójára csúsztatja az egyik női okosóránkat, szinkronizálja készülékével és elkezd követni az aktív életmódot, pontosan meglátja, mire gondolunk.

Az acél és bőrszíjaktól a karcsúsított tokokig egyértelműen több ok is van arra, hogy szeressük a legújabb női intelligens órákat. Ha okosórát szeretne igénybe venni segítségét, hogy nyomon kövesse az utat a jobb és minőségibb alváshoz, teljesíteni a napi lépéscélokat, vagy csuklóra szerelt értesítési központként összekapcsolja okostelefonjával, nagyon sok női okosóránk tökéletesen megfelel céljai eléréséhez. Sok típus cserélhető óraszíjjal rendelkezik és egyszerűen cserélhetők, hogy  mindig stílusos maradhasson. Az elegáns kék tónusú acél hálós szíjtól a bőrszíjakig minden női okosóránk ugyanolyan stílusos, mint funkcionális.

Akár egy sportos női okosórákat keres, amelyeket az edzőteremben és útközben is viselhet, akár egy kifinomultabb vékony  okosórát, amely bármilyen ruhához megfelelő, nálunk megtalálhatja kiegészítőjét.

Női okosóráink a legapróbb részletekig a a tiszta esztétika, a természeti tájak és a földhözragadt jó idő tervezési elveit testesítik meg.